KÖPA BOSTAD MED ANGELÄGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

Vi erbjuder kostnadsfri köprådgivning.
 Angeläget Fastighetsförmedling arbetar dagligen med bostadsmarknaden och följer prisutvecklingen av bostadsrätter, villor, radhus, fritidshus och andra fastigheter.

Vi har efter över 40 år tillsammans i mäklarbranschen väldigt bra koll på bostadsmarknaden i Luleå och Boden.

Funderar Ni på att köpa en bostad och vill ha tips och råd så hjälper vi gärna till med rådgivning inför ditt bostadsköp. Tjänsten är kostnadsfri och det enda vi begär är att Ni låter oss berätta om Angeläget fastighetsförmedling, vilka mäklare vi är och hur vi kan nå den bästa lösningen just för er.

Säljklar! När Ni väl har hittat en bostad som ni vill köpa kan köpprocessen gå fort. Då är det väldigt viktigt att vara väl förberedd. Har Ni en bostad att sälja kan det vara bra att veta vad den är värd. Vi hjälper er gärna med en kostnadsfri värdering av er bostad.

För att Ni så snabbt som möjligt ska kunna lägga ut er bostad till försäljning gäller det att vara Säljklar.
Det innebär att vi förbereder allt inför försäljningen i ett tidigt skede medan Ni exempelvis letar efter en ny bostad eller inväntar andra villkor. Fördelen med detta är att vi i ett tidigt skede kan börja marknadsföra bostaden samt komma i kontakt med så många spekulanter som möjligt tills den dagen det blir dags för skarp försäljning. Tid är pengar.
När Ni sedan hittat ert nya drömboende kan er bostad läggas ut till försäljning på en gång. Genom att vara Säljklar så slipper Ni fördröjningar i köpprocessen.

Kontakta oss gärna för att veta mer!

SÄLJA BOSTAD MED ANGELÄGET FASTIGHETSFÖRMEDLING

INGEN MARKNADSFÖRING I VÄRLDEN KAN ÖVERTRÄFFA ETT PERSONLIGT MÖTE

Det är därför särskilt viktigt att Ni känner förtroende för den eller de fastighetsmäklare som ska representera er bostad vid försäljningen.
Det är precis samma person/personer som köparna kommer att träffa på visningar, så välj en mäklare med ett genuint engagemang, personlig service och effektiv marknadsföring. Angeläget Fastighetsförmedling har erfarenhet, lokalkännedom och kompetens som gör affären trygg före, under och efter genomförd försäljning.

Så här går bostadsförsäljningen till i tre enkla steg:

Innan försäljning – Värdering, foto och marknadsföring.

Under försäljning – Allmänna och personliga visningar, kvalitetssäkrad budgivning och kontinuerlig uppdatering.

Efter försäljning – Uppföljning & utvärdering. Något som är väldigt viktigt för oss är att erbjuda våra kunder hjälp med att deklarera sin försäljning.

VILKET RESULTAT VILL NI HA?

Exakt vad som gör en bostadsförsäljning riktigt lyckad är svårt att ge svar på. Med planering och framförhållning samt rätt fastighetsmäklare skapas de bästa förutsättningarna för en bra affär. Skillnaden mellan ett okej och ett riktigt bra förarbete brukar alltid avspegla sig i resultatet. Även om du inte helt har bestämt dig för att sälja kan det löna sig att förbereda sig, “utifall att…”

 1. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.

Värdering. Vi träffas hos er och diskuterar förväntningar och hur vi kan hitta den bästa lösningen just för er.

Proffsfotografering. Funderar ni på att sälja längre fram? Låt vår proffsfotograf/stylist förbereda försäljningsfotona redan nu så får nyfikna/intresserade kunder se bostaden i ett tidigt skede.

SMART MARKNADSFÖRING. HUR MÅNGA VILL DU NÅ UT TILL?

Vi på Angeläget Fastighetsförmedling anser att med smart och effektiv marknadsföring blir vi och er bostad synliga till så många kunder som möjligt. Därför ser vi till att vara där kunderna förväntar sig att finna oss. Utöver vårt eget kundregister så finns vi på dessa marknadsplatser:

 • Hemnet
 • Boneo
 • Booli
 • Hitta Hem
 • Vår egen hemsida
 • Facebook och Instagram
 • Bankernas skyltfönster för bostäder i Luleå och Boden
 • Direktreklam i ditt område
 • Mäklartipset
 • Tidningen Extra Boden/Luleå

KONSTEN ATT ATTRAHERA RÄTT SPEKULANTER

Att så många spekulanter som möjligt ser din bostad är självklart bra. Men ännu viktigare är att få rätt spekulanter att upptäcka den. Vare sig det gäller radhus, villor, bostäder eller andra fastigheter arbetar Angeläget Fastighetsförmedling med allmänna och privata visningar för att tillvarata kundens önskemål. Allt för att nå högsta kvalité, kunna ge kunden lugn och ro samt ge den bästa servicen. Vi är alltid pålästa och ser till att kunden får rätt information inför köpet.

MÅNGA SPEKULANTER – HUR MYCKET GICK DEN FÖR TILL SLUT?

Inför säljfasen så kan en eller flera spekulanter ha anmält sitt intresse för bostaden. Då inleds försäljningen. Vi går tillsammans igenom förutsättningarna och hur vi skall hantera situationen på bästa möjliga sätt. Finns det en eller flera budgivare? Vi håller dig som säljare uppdaterad om försäljningen och hur den fortskrider.

AFFÄREN SLUTFÖRD – KONTRAKTSKRIVNING OCH TILLTRÄDE

När bostadsaffären är slutförd upprättas ett kontrakt så snart som möjligt. Köpet är nämligen bindande först när kontraktet har skrivits under av både säljare och köpare samt att eventuella villkor är fullbordade. På tillträdesdagen träffas åter köpare och säljare för att slutföra affären. Vanligtvis träffas man på fastighetsbyrån. Här regleras den slutliga köpeskillingen och eventuella lån löses. Här överlämnas också nycklar och de handlingar som hör till bostaden.

GRATTIS, DIN BOSTAD ÄR SÅLD!

Efter att din bostad är såld är det dags för att deklarera bostaden. Deklaration av såld bostad kan kännas krånglig. Men känn dig lugn som säljare, självklart hjälper vi till med det också.