Topprenoverad 3:a på Bergviken med genomgående hög standard i materialval!

Varmt välkomna till denna påkostade 3:a med genomgående högstandard i materialval. Lägenheten har nytt kök med nya köksmaskiner, nytt helkaklat badrum, infällda spotlights i innertaket och genomgående nya ytskikt. Lägenheten har ett bra läge på gaveln av fastigheten med fönster i tre väderstreck. Balkong finns i ett soligt och fint läge.

Lägenheten har ett bra läge på Bergviken med gångavstånd till universitet, centrum samt fina promenadstråk i närheten. Stabil HSB föreningen med låga månadsavgifter. Mycket fin och påkostad lägenhet som det bara är att flytta in i.

Välkomna på visning!

Snabbfakta

Adress Källgatan 7
Område Bergviken
Utgångspris 1 895 000 kr
Boarea ca 72 Kvm
Rum 3 Rum och kök
Avgift 3 393 kr inkl Värme, vatten, kabel-TV, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg.
Driftkostnad 150 kr/mån
Föreningen tillämpar gemensamhetsel vilket debiteras på hyresavin i efterhand. Nuvarande ägare har en månadskostnad på ca 150 kr vilket kan komma att förändras beroende på levnadsvanor.
Energiprestanda 167 kWh/år och kvm

Visningar

Inga visningar planerade. Kontakta mäklaren för en visning!

HALL
Entré med välkomande hall. Utrymme finns att hänga av sig ytterkläder i garderob med skjutdörrar "Märke Mirro på skjutdörrar med inredning", mörkt klinkergolv/vinylklickgolv i hallen, ljust målade väggar och infällda spotlights i innertaket.

KÖK
Påkostat kök med hög standard och rymlig matplats vid det stora fönsterpartiet. Ljus köksinredning från Storsjö kök med infrästa led lister i överskåp, bänkskivor med infälld diskho och kakel med 60*60 plattor. Mörkt klinkergolv, ljusa väggar och infällda spotlights i innertaket. Den maskinella utrustnigen i köket består av spis med Induktionshäll "Elektolux", spisfläkt "Elektrolux", inbyggd ugn "Elektrolux", diskmaskin "Miele" samt kyl/frys.

VARDAGSRUM
Ljust och rymligt vardagsrum med stort fönsterparti från husets gavel. Här finns gott om plats för både soffgrupp och tv vägg. vinylklickgolv i grå ton, ljust målade väggar, infällda spotlights i innertaket samt tegelliknande detaljer i grå ton.

BADRUM
Renoverat badrum med kakel och klinkergolv "golvvärme". Påkostad inredning med tvättställ/kommod, spegelskåp, duschplats med vikbara duschväggar i glas, handukstork och wc. Infällda spotlights i innertaket.

SOVRUM 1
Sovrum med vinylklickgolv i grå ton, tapetserad vägg och infällda spotlights i innertaket. Praktisk skjutdörrsgarderob med inredning "Mirro".

SOVRUM 2
Sovrum med vinylklickgolv och tapetserad vägg/fondvägg. Utgång till balkong.

 

BALKONG
Balkong finns i ett soligt och fint läge. På balkongen finns infravärmare, uttag för el samt påkostad komposittrall.

ÖVRIGT
Nydragen el i hela lägenheten med ny elcentral, nya kontakter och nya strömbrytare. Belysningen i lägenheten är även app styrd.

FÖRRÅD
Förråd finns till lägenheten.

FÖRENINGEN
Föreningen äger och förvaltar tre flerfamiljehus med byggår 1961 - 62. Källgatan 5-7, Sjögatan 5a-b samt Sjögatan 7a-b. Fastigheten består av total 90 lägenheter i tre plan varav 24 st 1:or, 30 st 2:or samt 36 st 3:or.
Dessutom finns 28 st varmgarage samt 39 st bilplatser (ca 125 kr/mån exkl. el) med individuell styrning av motor- och kupévärmare. Separat kö till samtliga parkeringsplatser.

I föreningen finns en tvättstuga i samtliga hus och även en grovtvättstuga, bastu med relax, samlingslokal och hobbyrum på Sjögatan 5 A. På fastigheten finns även en gemensam grillplats vid grönområdet.

Kommunikation
Brf Snöklockan har goda bussförbindelser med avgångar hel- och halvtimme till Centrum, Universitet
och Storhedens handelsområde. En promenad in till Luleå Centrum tar 15 minuter, till Luleå Tekniska Univeritet tar promenaden 20 minuter. Luleå kommun ligger bland Sveriges främsta kommuner med utbyggnad av gång- och cykelvägar. Vårdcentral och apotek ligger inom bekvämt gångavstånd.
Gångavståndet till Luleå kommuns största lekpark är 100 meter, med gungor, sandlådor och hoppberg. Lekparken är anpassad för barn i alla åldrar. För anhöriga finns planteringar och parkbänkar utplacerade i en vilsam miljö.

Mer fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Luleå
Stad: Luleå
Område: Bergviken
Församling: Luleå domkyrkoförs.
Postnummer: 973 31
Boarea: 72 Kvm (Enligt föreningen)
Rum: 3 Rum och kök
Varav sovrum: 2
Lägenhetsnr: 1104
Lägenhetsnr LMV: 52-2025-1-18-3
Tillträde: Enligt ök.
Fönster: 3
Balkong: Balkong
Förråd: Källarförråd Matkällarförråd
Eldstad: Nej
Våning: 2
Hiss: Nej
Ventilation: Mekanisk frånluft
Tv- internetutbud: Kabel-TV - ComHem Internet - Bredbandsbolaget
Uppvärmning: Fjärrvärme
Avgift: 3 393 kr/mån
Ingår i avgiften: Värme, vatten, kabel-TV, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg.
Andelstal, förening: 1.46860 %
Andelstal, ägande: 1.46635 %
Pantsatt: Ja
Pantsättningsavgift: 465 kr
Överlåtelseavgift: 1 138 kr
Energistatus: Utförd
Energiprestanda: 167 kWh/Kvm och år
Driftskostnad El:
150 kr/mån
1 800 kr/år
Driftskostnader totalt: 150 kr/mån
Driftskostnader kommentar: Föreningen tillämpar gemensamhetsel vilket debiteras på hyresavin i efterhand. Nuvarande ägare har en månadskostnad på ca 150 kr vilket kan komma att förändras beroende på levnadsvanor.
Förening: HSB Brf Snöklockan
Org.nr: 797000-0472
Vardagsrum

Vardagsrum

Kök

Kök

Kök

Kök

Badrum

Badrum

Balkong

Balkong

Sovrum 2

Sovrum 2

Sovrum 1

Sovrum 1

Balkong

Balkong

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Matplats och kök

Matplats och kök

Hall

Hall

Sovrum 2

Sovrum 2

Badrum

Badrum

Sovrum 1

Sovrum 1

Källgatan 7

Källgatan 7

Källgatan 7

Källgatan 7