Snabbfakta

Adress Skogsmyrgatan 27E
Område Hällbacken
Utgångspris 1 895 000 kr
Boarea ca 68 Kvm
Rum 3 Rum och kök
Avgift 3 868 kr inkl I månadsavgiften ingår värme och bostadsrättstillägg.
Driftkostnad 623 kr/mån

Visningar

Inga visningar planerade. Kontakta mäklaren för en visning!

Hall:
Välkomnande entré med gott om plats för ytterkläder samt fina möblerbara ytor. Här ligger ett snyggt klinkergolv samt ljusa väggar. Gott om förvaringsmöjligheter bakom garderober med skjutdörrar.

Kök:
Stilrent och fint kök med vit skåpinteriör och vita luckor från Vedum. Köket erbjuder gott om förvaring genom under- och överskåp. Bra med avställningsytor på bänkskiva i mörkare laminat. Maskinell utrustning finns med spis, fläkt, fullstor kyl och fullstor frys, micro samt diskmaskin. 
Matplats för flertalet personer.
Köket är öppet mot vardagsrum och ger lägenheten fina sällskapsytor.

Vardagsrum:
Inbjudande sällskapsrum öppet mot kök ger hög mysfaktor. Rummet är ger plats för både soffmöblemang och matbord. De stora fönsterpartierna ger en härlig utsikt. Utgång till en underbar inglasad balkong.

Inglasad balkong:
Underbar balkong med fina möbleringsmöjligheter. Plats finns för soffa, bord, stolar och övrig möblering.

Sovrum 1:
I fil med vardagsrummet finns ett ljust och härligt sorvum med ljusa väggar fint parkettgolv. Plats för såväl säng, arbetsbord och övrig möblering. Garderober till förvaring

Sovrum 2:
Det större sovrummet med ljusa väggar med fint parkettgolv. Plats för såväl säng, arbetsbord oh övrig möblering. Här finns garderober samt en praktisk klädkammare.

Badrum:
Underbart badrum med vita kaklade väggar, mörkt klinker på golv och skön golvvärme (el). Dusch med badkar, toalettstol, tvättställ med kommod, handdukstork samt spegelskåp med belysning. I badrummet finns även praktisk arbetsbänk, väggskåp ovanför samt tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt:
Sammantaget en mycket attraktiv lägenhet med flödande ljus och skön känsla!

ALLMÄN INFORMATION:
Brf Hällbacken består av sju stycken tvåvåningshus med 52 stycken lägenheter om 2-4 rok. Bostäderna blev inlyttningsklara under 2019. Tvåvåningshusens utformning ger radhuskänsla, oavsett om du bor en trappa upp eller i markplan har ni en egen entré. Parkering och förråd (varje förråd är cirka 4 kvm) finns i carport. Mer info finns via föreningens hemsida: https://www.hsb.se/norr/brf/hallbacken/

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Bostadsrättsföreningen har en gemensam lokal med gästlägenhet samt bastu. Dessa kan hyras till förmånligt pris för föreningens medlemmar.

PARKERING:
Bostadsrättsföreningen har 52 stycken carportplatser med förråd i anslutning. Kostnad 500 kr/månad för bilplats i carport, separat kö.

Det finns även några extra bilplatser på föreningens gård med separat kö. Kostnad 200 kr/månad.

ÖVRIGT OM FÖRENINGEN:
Info från föreningens hemsida (https://www.hsb.se/norr/brf/hallbacken/boendeinformation/imd---varme-vatten--el/): Brf Hällbacken har ett så kallat IMD system vilket betyder individuell mätning och debitering. Till systemet kopplas elförbrukning för lägenhet, varm- och kallvattenförbrukning. Du debiteras för din egen förbrukning via din avi. 


VARM OCH KALLVATTEN:
Varje lägenhet har egen vattenmätare för mätning av varm-och kallvattenförbrukning. Din varmvattenmätare är placerad i ett utrymme utanför lägenheten. Brf Hällbacken har tecknat ett gemensamt abonnemang för all vattenförsörjning via Luleå kommun. Du kommer att debiteras en avgift för varm och kallvattenförbrukningen månadsvis.

ELANLÄGGNING:
Varje lägenhet har egen elmätare för mätning av hushållsström. Din elmätare är placerad i lägenheten. Din elmätare är en så kallad undermätare. Brf Hällbacken har tecknat ett gemensamt abonnemang för all elström via Luleå Energi. Du kommer att debiteras en avgift för elförbrukningen månadsvis.

Brf Hällbacken är belägen i natur- och stadsnära området Hällbacken. Bostadsrättsföreningen består av 52 lägenheter belägna i flera tvåvåningshus med trivsamma innergårdar. På gården bredvid denna bostad finns bostadsrättsföreningens gemensamma byggnad med gästlägenhet, badrum och bastu. Hällbacken är ett relativt nytt bostadsområde i Luleå kommun som till största delen är bebyggt med villor men även med denna bostadsrättsförening och förskola. Här bor du i vacker och naturskön miljö med närhet till motionsspår, skoterled och badplats. Cirka 10 minuters bilfärd från Luleås stadskärna och kort promenad till busshållplats. Bostadsrättsföreningen har egen lekplats på gården och i området med en kort promenad bort finns en ytterligare lekplats. Fina gång- och cykelvägar samt lek- och grillplats vid närliggande Sinksundet.

 

Mer fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Luleå
Stad: Luleå
Område: Hällbacken
Församling: Luleå domkyrkoförs.
Postnummer: 976 36
Rum: 3 Rum och kök
Varav sovrum: 2
Badrum: 1
Lägenhetsnr: 52-2068-1-25
Tillträde: Enligt överenskommelse / Möjlighet till snabbt tillträde
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2017
Fönster: 3-glasfönster
Balkong: Inglasad balkong
Förråd: Ja, på gården.
Våning: 2/2
Hiss: Nej
Tv- internetutbud: Fastigheten har ett samordnat fastighetsnät för bredbandsuppkoppling. Ett femårigt gruppanslutningsavtal är tecknat med Telenor. I avtalet ingår tv, telefoni och bredband 250/100 från Telenor i månadsavgiften. I er media central finns en router färdiginstallerad av Telenor tillsammans med ett kodkort där ni hittar inloggningsuppgifter till det trådlösa nätverket. För tv ingår basutbudet T-1 Bas och en tv-box som kommer finnas installerad i er lägenhet
Uppvärmning: Fjärrvärme
Avgift: 3 868 kr/mån
Ingår i avgiften: I månadsavgiften ingår värme och bostadsrättstillägg.
Ingår ej i avgiften: Kallvatten, varmvatten, hushållsel
Andelstal, förening: 1.83829 %
Andelstal, ägande: 1.83829 %
Pantsatt: Ja
Pantsättningsavgift: 483 kr
Överlåtelseavgift: 1 208 kr
Driftskostnad El:
227 kr/mån
2 724 kr/år
Driftskostnad Vatten/Avlopp:
396 kr/mån
4 752 kr/år
Driftskostnader totalt: 623 kr/mån
Förening: HSB BRF HÄLLBACKEN
Org.nr: 769610-6314
Skogsmyrgatan 27E

Skogsmyrgatan 27E

Kök & matplats[1]

Kök & matplats[1]

Kök & matplats

Kök & matplats

Vardagsrum

Vardagsrum

ppen planlösning

ppen planlösning

Fina fönsterbänkar

Fina fönsterbänkar

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 1[1]

Sovrum 1[1]

Sovrum 2

Sovrum 2

Badrum

Badrum

Entréhall

Entréhall

Inglasad balkong

Inglasad balkong