Renoverad 3:a 1/2 trappa upp!

Ring för visning! Fräsch renoverad lägenhet endast 1/2 trappa upp! Här välkomnas man av en rymlig hall med garderober och klädkammare i anslutning. Två sovrum varav ett större med morgonsol och lyxig känsla med heltäckningsmatta samt garderober. Renoverat helkaklat badrum -11 och även kök 2011 med matplats. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong mot föreningens innergård och eftermiddagssol. Trevligt område med närheten till restauranger, kommande mataffär ett stenkast bort, promenadstråk längs vattnet och bra bussförbindelser. Gång avstånd till Luleå centrum!

Snabbfakta

Adress Västra Varvsgatan 17 A
Område Centrum / Varvet
Utgångspris 1 450 000 kr
Boarea ca 68 Kvm
Rum 3 Rum och kök
Avgift 4 766 kr inkl Värme, vatten, el, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg.
Energiprestanda 179 kWh/år och kvm
Energiklass E

Visningar

Inga visningar planerade. Kontakta mäklaren för en visning!

Fint renoverad lägenhet med enhetligt tåligt laminatgolv -17 i mörkare nyans i alla rum utom det stora sovrummet samt vitmålade väggar. Ljus lägenheten som är genomgående i huset därav också i två väderstreck. Snyggt helkaklat badrum med WC, takdusch, högskåp, tvättställ med förvaringsskåp samt snygg spegel med belysning. Köket i lantlig stil med köksluckor i vitt och massiva trä bänkskivor. Inbyggda vitvaror som diskmaskin, ugn och häll. Fritthängade fläkt i rostfritt med vitt kakel på hel vägg upp till tak. Rejält vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp, utgång till balkong. Ett mindre sovrum med plats för enkel säng och möblemang. 

HALL

Rymlig hall med plats för klädavhäng samt två garderober och klädkammare i anslutning. Klinker på golv och vit målade väggar.

KÖK

Renoverat kök 2011 i vitt lantlig stil med massiva trä bänkskivor. Vitvaror som diskmaskin, ugn, induktionshäll, kombi kyl/frys. Kakel ovanför arbetsyta och spotlights under överskåp. Plats för matgrupp.

SOVRUM 1

Mysigt sovrum med heltäckningsmatta och mörkgrå målade väggar samt fondtapet, flertalet garderober. Härlig morgonsol. Plats för dubbelsäng.

SOVRUM 2

Ett mindre sovrum med plats för enkel säng och möblemang. Tåligt laminatgolv i mörkare nyans och vitmålade väggar. Stort fönster med utsikt mot föreningens innergård.

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp. Snyggt mörkare laminatgolv och vitmålade väggar. Utgång till balkong med eftermiddagssol mot föreningens innergård.

BADRUM

Renoverat badrum 2011. Helkaklat med takdusch med moderna glasväggar, WC, tvättställ med förvaringsskåp, högskåp och spotlights i tak. 

Föreningen äger fastigheten Gladan 15 i Luleå Kommun. På fastigheten finns 3 byggnader med 70 lägenheter samt 1 garagebyggnad, föreningen har även 19 uthyrningslokaler. Byggnaderna är uppförda 1953-1955. Fastighetens adress är Sandviksgatan 18-22, Västra Varvsgatan 15-17 och Residensgatan 12.

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade i Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

Föreningens årsavgift ändrades 2009-01-01 då den höjdes med 2 %.

Efter att ha antagit budgeten för det kommande verksamhetsåret har styrelsen beslutat om oförändrad årsavgift.

Årsavgiften för 2017 uppgick i genomsnitt till 722 kr/kvm/år.

Mer fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Luleå
Stad: Luleå
Område: Centrum / Varvet
Församling: Luleå domkyrkoförs.
Postnummer: 972 36
Boarea: 68 Kvm (Enligt föreningen)
Rum: 3 Rum och kök
Varav sovrum: 2
Badrum: 1
Lägenhetsnr: 207006001-0054
Lägenhetsnr LMV: 1001
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Byggnadsår: 1955 (Renoveringsår 1989)
Balkong: Balkong
Förråd: Källarförråd
Våning: 1 (1/2 trappa upp)
Hiss: Nej
Ventilation: FTX ventilation
Uppvärmning: Fjärrvärme
Avgift: 4 766 kr/mån
Ingår i avgiften: Värme, vatten, el, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg.
Andelstal, förening: 1.26881 %
Andelstal, ägande: 1.4880200000000001 %
Pantsatt: Ja
Pantsättningsavgift: 455 kr
Överlåtelseavgift: 1 138 kr
Reparationsfond: 28 kr
Energistatus: Utförd
Energiprestanda: 179 kWh/Kvm och år
Energiklass: E
Förening: Riksbyggen Lulehus Nr 6
Org.nr: 797000-1520
Kök med matplats

Kök med matplats

Vardagsrum med utgång till balkong

Vardagsrum med utgång till balkong

Hall med klädkammare i anslutning

Hall med klädkammare i anslutning