Ljus gavellägenhet en trappa upp!

I populära föreningen Ankarkronan på Mjölkudden hittar ni denna rymliga 4:a om 111 kvm i gaveln som tack vare detta fantastiska läge ger ett ljust flöde i hela lägenheten. Låg månadsavgift om 4 082 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg. Lägenheten är fördelat i 3 sovrum i varierande storlek varav ett med klädkammare i anslutning. Smakfullt renoverat kök från IKEA -10 med öppen planlösning mot rymlig matplats med förråd intill. Rejält vardagsrum med fint laminatgolv av ek och helvägg med fönster i insynsskyddat läge men även utgång till den rymliga inglasade balkongen med söderläge. Praktisk hall med klinkergolv och golvvärme samt goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob. Separat toalett intill hall men även ett badrum med tvättmaskin, WC, tvättställ och badkar. Mycket populär och stabil förening med tvättstugor, bastu, biltvätthall, bibliotek, samlingslokaler, övernattningsrum m.m. Välkommen på visning!

Snabbfakta

Adress Mjölkuddsvägen 195
Område Mjölkudden
Utgångspris 1 950 000 kr
Boarea ca 111 Kvm
Rum 4 Rum och kök
Avgift 4 082 kr inkl Värme, vatten, kabel-TV, bredband(200/100Mb), IP-telefoni och bostadsrättstillägg
Energiprestanda 188 kWh/år och kvm

Visningar

Inga visningar planerade. Kontakta mäklaren för en visning!

 

OM LÄGENHETEN

HALL

Rymlig hall i vinkel med goda förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob och hatthylla. Praktiskt med klinkergolv med fint möster samt golvvärme(el). Vitmålade väggar.

TOALETT

I hallen finns även en separat toalett med WC, tvättställ och förvaringsskåp. Målat klinker på golv och vitmålade väggar.

BADRUM

Stort halvkaklat badrum med målad matta på golv. Bekvämt med egen tvättmaskin. Bra med ljus från fönster ovanför badkaret från 2018. WC, tvättställ och förvaringsskåp. Här har du även dubbla ingångar från det stora sovrummet via klädkammaren och en dörr från hallen.

KÖK

Renoverat IKEA kök från 2010 med vitvaror som hel kyl och frys från 2014, diskmaskin, fläkt, ugn med spis. Laminatgolv och tapetserade väggar i neutral kulör. Bra med ljusinsläpp från flertalet fönster ut mot föreningens innergård. Här finns goda ytor för matgrupp då nuvarande ägare byggt in väggen till förrådet bakom köket för extra yta. Förrådet är stort och har en egen ingång även från trapphuset. Används idagsläget som kontor / förvaringsrum. Nymålat tak 2019. Vitmålade väggar och laminatgolv.

SOVRUM 1

Sovrum i bra storlek med plats för säng och övrig möblemang med trägolv av ask och tapetserade väggar -15.

SOVRUM 2

Stort sovrum som en egen suite med plats för dubbelsäng och övrig möblemang. Snygg 60-tals panel i vitt på väggarna och takmönster. I anslutning till sovrummet har man ingång till en klädkammare och vidare ingång till badrummet. Fint trägolv av ask.

KLÄDKAMMARE

Med anslutning både från badrummet och sovrum 2 har man en klädkammare med 3 inbyggda garderober och plats för övrig förvaring i hyllor. Trägolv av ask och målade väggar. Nymålat innertak -19.

SOVRUM 3 

Rymligt sovrum där man tidigare haft en ingång till vardagsrummet som idag är igensatt. Här får man plats med säng, förvaring och övrig möblemang. Svartek laminatgolv och tapetserade väggar.

VARDAGSRUM

Stort rum där du välkomnas av ett trevligt ljusinsläpp med helvägg i fönster mot insynsskyddat läge mot skogen. Här får du plats för soffgrupp och övrig möblemang. Laminatgolv och målade väggar. Utgång till balkong.

BALKONG

Tack vare sitt gavelläge har man en rejäl balkong som är inglasad med matta på golv samt rullgardiner. Här sitter du skönt i solen på somriga dagar med sol från morgon till eftermiddag i söderläge. Här får du plats med en rejäl lounge set eller varför inte en matgrupp på somriga dagar?

INFORMATION:
Ankarkronan som ligger på Mjölkudden i Luleå har det mesta som man kan önska inom närområdet. Affärer, vårdcentral och apotek ligger i Mjölkuddens centrum. Skolor och daghem finns i direkt närhet till föreningen.
Ett vackert skogsparti med fina gångvägar skiljer området från den natursköna miljön vid Norra stadsfjärden och Notviken.
Närhet till Luleå centrum,Universitetet och Storheden med många varuhus gör att Ankarkronan kan sägas ligga centralt.
Miljön inne på området präglas av mycket växtlighet i form av träd, buskar och blommor.

Genom föreningen kan man disponera relax med bastu, tvätthall till bilen, tvättstuga, fritidsrum, hobbylokal, övernattningsrum etc.

BILPLATS (separat kö till samtliga bilplatser)
Garage 275 kronor/månad (+ kostnad för förbrukad elektricitet)
Carport 205 kronor/månad (+ kostnad för förbrukad elektricitet)
Motorvärmarplats 130 kronor/månad (+ kostnad för förbrukad elektricitet)

HYRA EXTRA FÖRRÅD:
Trappförråd 20 kronor/månad separat kö.
Källarförråd 50 kronor/månad separat kö.
Matkällare 70 kronor/månad separat kö.

ÖVRIGT
Utöver tvättstugor på varje gård finns två grovtvättstugor, för tvättning av bl a mattor.Tvättstugorna för grovtvätt finns på Mjölkuddsvägen 173 och 231.
Bastu finns på Mjölkuddsvägen 215.
Uthyrningsrum på Mjölkuddsvägen 213 finns trinettkök, dusch / WC och bäddsoffa för fyra personer. Köksutrustning för matlagning finns.Kostnad 200 kronor per natt.

Läs gärna mer i årsredovisningen samt på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/norr/brf/ankarkronan/

Mer fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Luleå
Stad: Luleå
Område: Mjölkudden
Församling: Luleå domkyrkoförs.
Postnummer: 973 43
Boarea: 111 Kvm (Enligt föreningen)
Rum: 4 Rum och kök
Varav sovrum: 3
Badrum: 1
Gästtoalett: Ja
Lägenhetsnr: 52-2033-3-273
Lägenhetsnr LMV: 1102
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Byggnadsår: 1965
Fönster: 3-glasfönster
Balkong: Inglasad balkong
Förråd: Finns i lägenheten, extra källarförråd finns att hyra i föreningen för 50 kr/mån.
Eldstad: Nej
Våning: 2
Ventilation: Mekanisk
Tv- internetutbud: Kabel-TV via ComHem och bredband via Bredbandsbolaget
Uppvärmning: Fjärrvärme
Avgift: 4 082 kr/mån
Ingår i avgiften: Värme, vatten, kabel-TV, bredband(200/100Mb), IP-telefoni och bostadsrättstillägg
Ingår ej i avgiften: Hushållsel
Andelstal, förening: 0.41647 %
Andelstal, ägande: 0.41647 %
Pantsatt: Ja
Pantsättningsavgift: 465 kr
Överlåtelseavgift: 1 163 kr
Reparationsfond: 1 112 kr
Energistatus: Utförd
Energiprestanda: 188 kWh/Kvm och år
Förening: Brf Ankarkronan
Org.nr: 797000-0571