Varmt välkommen till denna fantastiska lägenhet om hela 90 kvm med utsikt över skärgården och Luleå stad!. En underbar lägenhet med genomgående mycket hög standard. Lägenheten erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med separat matplats intill ett underbart fönsterparti. Snyggt badrum med skön golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Gästtoalett. Stor inglasad balkong med fina sällskapsytor och underbar utsikt. En kanonlägenhet att trivas i! Garageplats finns tillgänglig för köparen. I föreningen finns det gemensamma lokaler i form av bastu, övernattningsrum, ett enklare gym och tvättstuga. Innergården mellan husen kommer ge plats för både umgänge och lek.

Snabbfakta

Adress Kompanivägen 21
Område Kronan
Utgångspris 2 645 000 kr
Boarea ca 90 Kvm
Rum 3 Rum och kök
Avgift 4 312 kr inkl värme, Bredband, IP-telefoni, Kabel-TV, bostadsrättstillägg

Budhistorik - Budgivning pågår

Högsta bud, Budgivare 1: 2 500 000 kr Datum: 2019-02-01 16:30

Visningar

Inga visningar planerade. Kontakta mäklaren för en visning!

Hall: 
Välkomnande entré med ett mörkt klinkergolv och ljusa väggar. Längre in i lägenheten är det ekparkett. I hallen finns plats för kapphylla. Från hallen når man klädkammaren med konsolsystem från Elfa. Ytterdörren är en s.k. säkerhetsdörr.

Kök & med matplats vid vardagsrum:
Hjärtat av lägenheten består utav kök och matsalsdel samt vardagsrum i öppen planlösning. På de rymliga ytorna kan du enkelt möblera med stor soffgrupp och matsalsbord för möten av många gäster.

Kök:

Snyggt Marbodal-kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Fullt utrustat kök med inbyggnadsugn och mikro som placerats i högskåp för en bra arbetshöjd, spishäll, spisfläkt, kyl, frys och diskmaskin (samtliga vitvaror från Electrolux). Köksinredningen går i vitt, fina köksluckor i ljusgrått, bänkskiva i laminat och kakel i vitt ovanför arbetsbänken. 
Intill köket finns plats för matsalsbord för många gäster.

Vardagsrum:
Här är det öppet mot kök och matplats vilket skapar en perfekt samlingsplats för både familj och vänner. De öppna ytorna har ett generöst ljusinsläpp från stort fönsterparti. Ytorna är enkla att möblera med soffgrupp, bord och övrig möblering. Här finns utgång till en underbar inglasad balkong som måste upplevas på plats!

Badrum:
Underbart badrum med vita kaklade väggar, ljusgrått klinker på golv och skön golvvärme (el). Dusch med duschväggar i glas, toalettstol, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. I badrummet finns även praktisk arbetsbänk, väggskåp ovanför samt tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 1:
Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, och övrig möblering. Här finns förvaring i form av skjutdörrsgarderob med justerbara hyllor från ELFA. Fint parkettgolv och ljusa väggar. 

Sovrum 2:
Ljust sovrum med fina möblerbara ytor och förvaring ges genom garderober. Fint parkettgolv och ljusa väggar. 

Förening: HSB Brf Arenan i Luleå
Brf Arenan omfattar 98 lägenheter fördelade i två hus på 11 och 16 våningar. Inflyttning är beräknad till hösten 2017. 

LÄGENHETSFÖRDELNING 
2 r.o.k 60 kvm - 24 st 
2-3 r.o.k 73 kvm - 2 st 
2-3 r.o.k 77 kvm - 27 st 
2-4 r.o.k 80 kvm - 1 st 
3-4 r.o.k 85 kvm - 20 st 
3-4 r.o.k 90 kvm - 20 st 
4-6 r.o.k 126 kvm - 2 st 
4-6 r.o.k 131 kvm - 2 st 

GEMENSAMMA UTRYMMEN I soutterängplanet har vi samlat de gemensamma utrymmena. Här hittar du grovtvättstuga, ett enklare gym, bastu med duschutrymme och en samlingslokal med tillhörande pentry. Har du långväga gäster på besök finns här även ett övernattningsrum för uthyrning. 

PARKERING Kallgarage med ca 100 platser på andra sidan Kompanivägen. Garagehyran är 600 kr/månad. Utöver garage finns ca 15 öppna parkeringsplatser att hyra utomhus med motorvärmarstolpe för 350 kr/månad. I Brf Arenan installeras motorvärmarstyrning vilket är en tjänst där de boende kan styra motorvärmaren via webb, telefon eller direkt på elstolpen. 

FÖRRÅD Varje lägenhet har ett förråd i anslutning till garaget. I entréplan i respektive hus finns förråd för barnvagnar och rullatorer. Cykelförråd med stora glaspartier för trygg och säker miljö finns på gården. SOPHANTERING Ett miljöhus med stora glaspartier för en tryggare miljö placeras på gården mot Kompanivägen. TRAPPHUS OCH HISS I varje entréplan finns en postbox per lägenhet. Utanför entrédörren till respektive lägenhet finns namnskylt och tidningshållare. I varje hus finns två hissar till respektive våningsplan. 

KALL- OCH VARMVATTEN Varmvattnet bereds gemensamt för alla lägenheter i husets värmecentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras på varje lägenhet. Även kallvattnet debiteras efter egen förbrukning vilket innebär att vattenförbrukning inte ingår i avgiften. 

VÄRME OCH VENTILATION Värmesystemet är anslutet till fjärrvärme med gemensam undercentral. I lägenheterna monteras radiatorer med termostatventiler begränsade till max + 21 grader. Värme ingår i avgiften. Ventilationen består av ett mekaniskt till- och frånluftssystem med hög värmeåtervinning, sk. FTX-system. Ovan spis monteras en spisfläkt med kanal direkt ut på yttertak. 

ELINSTALLATION Varje lägenhet har en egen elmätare. Ett mediaskåp för IT och telefoni är placerat i respektive hall och där finns huvudavstängningar, säkringar, samt jordfelsbrytare. Badrum med elgolvvärme. All el köps in gemensamt av föreningen men mäts individuellt och debiteras per lägenhet. Det innebär att el inte ingår i avgiften. 

BREDBAND, TV OCH TELEFON I månadsavgiften ingår bredband 100/100 mbit/s, fasta kostnaden för IP-telefoni samt grundutbud av digitala tv-kanaler. Bredbandet är anslutet via fiber LAN.

 

Mer fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Luleå
Stad: Luleå
Område: Kronan
Församling: Luleå domkyrkoförs.
Postnummer: 974 44
Boarea: 90 Kvm (Enligt föreningen)
Rum: 3 Rum och kök
Varav sovrum: 2
Badrum: 1
Gästtoalett: Ja
Lägenhetsnr: 52-2066-1-60-2
Lägenhetsnr LMV: 1402
Tillträde: Enligt överenskommelse
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 2017
Fönster: 3-glasfönster
Balkong: Stor inglasad balkong
Förråd: Ja
Våning: 6/15
Hiss: Ja
Ventilation: Mekanisk, FTX
Tv- internetutbud: I månadsavgiften ingår bredband 100/100 mbit/s, fasta kostnaden för IP-telefoni samt grundutbud av digitala tv-kanaler. Bredbandet är anslutet via fiber LAN.
Uppvärmning: Fjärrvärme
Avgift: 4 312 kr/mån
Ingår i avgiften: värme, Bredband, IP-telefoni, Kabel-TV, bostadsrättstillägg
Ingår ej i avgiften: varmvatten, kallvatten, hushållsel
Andelstal, förening: 1.15447 %
Andelstal, ägande: 1.15448 %
Pantsatt: Ja
Pantsättningsavgift: 465 kr
Överlåtelseavgift: 1 163 kr
Energistatus: Ej utförd
Förening: HSB Brf Arenan i Luleå
Org.nr: 769602-5662
Kompanivägen 21

Kompanivägen 21

Vardagsrum öppet mot kök och matplats

Vardagsrum öppet mot kök och matplats

Vardagsrum öppet mot kök och matplats

Vardagsrum öppet mot kök och matplats

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Stor inglasad balkong

Stor inglasad balkong

Utsikt från balkong

Utsikt från balkong

Kök

Kök

Kök med separat matplats

Kök med separat matplats

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 2

Badrum

Badrum

Gästtoalett

Gästtoalett

Hall med klinkergolv

Hall med klinkergolv

klädkammare i hall

klädkammare i hall