Mycket smakfull och välplanerad 3:a nyproducerad 2016 om hela 84 kvm! Belägen i lugnt och trivsamt bostadsområde, Lövskatan. Modern lägenhet med enhetligt ekparkettgolv i hela lägenheten samt vita väggar. Här välkomnas man av en rymlig hall med klinker golv med skön golvvärme, plats för klädavhäng i hatthylla och garderober. Rymligt kök med påkostade vitvaror som hel kyl och frys, diskmaskin, inbyggd ugn, häll, fläkt och micro. Plats för matgrupp och utgång till den stora balkongen i söderläge. Två sovrum i varierande storlek där båda har ingång till en praktisk gemensam klädkammare. Vardagsrum med fönster i tre olika väderstreck som ger ett trivsamt ljusinsläpp och gott om yta för både soff- och matgrupp! Stort helkaklat badrum med golvvärme och bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och handdukstork.
Till lägenheten finns två förråd, ett vindsförråd samt ett direkt i anslutning till lägenheten vid den rymliga loftgången som man även kan nyttja som balkong med möblemang.

Snabbfakta

Adress Genvägen 21 H
Område Lövskatan
Utgångspris
Boarea ca 84 Kvm
Rum 3 Rum och kök
Avgift 4 341  inkl Värme, kabel-TV, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg.
Driftkostnad 315 /mån
Föreningen tillämpar individuell mätning och debitering av el, kall och varmvatten samt motorvärmare. Nuvarande ägares uppgifter kan därmed komma att förändras beroende på levnadsvanor.

Visningar

Inga visningar planerade. Kontakta mäklaren för en visning!

HALL

Rymlig hall med klinkergolv och golvvärme. Plats för klädavhäng i hatthylla och 2 garderober.

BADRUM

Helkaklat stort badrum med golvvärme. Här finns bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Stort spegelparti med flertalet överskåp och spotlights. WC, tvättställskommod, dusch med två glasdörrar. 

KÖK

Vitt kök med plats för matgrupp. Fint ekparkett golv och vita väggar. Vitvaror som hel kyl och frys, ugn, häll, fläkt, diskmaskin och micro. Laminatbänkskiva med mosaik ovanför. Spotlights under överskåp. Här har man även utgång till balkongen.

BALKONG

Stor balkong med fint trätrall på golv i bästa söderläge med sol från lunch till sen eftermiddag! Här får man plats med rejäl myshöra i form av loungeset och övrig möblemang m.m. Snyggt glasräcke runt om. Utsikt mot föreningens innergård.

VARDAGSRUM

Vardagsrum med fint ekparkettgolv och vita väggar. Fönter i tre väderstreck som ger ett trivsamt ljusinsläpp. Här får man plats med både soff- och matgrupp samt övrig möblemang. 

SOVRUM 1

Det stora sovrummet med plats för dubbelsäng och övrig möblemang. Ingång till klädkammare som delas med det andra sovrummet. Fint ekparkettgolv och vita väggar.

SOVRUM 2

Sovrum i bra storlek, fint ekparkettgolv, vita väggar samt en fondvägg. Plats för säng och övrig möblemang. Ingång till klädkammare.

 

Säljarna söker hus i norr och sörbyarna! Kontaka oss ifall du är intresserad av ett möjligt byte eller tänkt sälja huset i dessa områden!

Brf Trädgården ligger i det lugna och trivsamma bostadsområdet Lövskatan cirka 2 km från centrala Luleå. Här bor du nära service, goda kommunikationer som underlättar din vardag, skola och mataffär. 

I utformandet av brf Trädgården har omgivningens karaktär satt sin prägel och ett stort fokus har legat på skapandet av föreningens utemiljö. Genom husens placering längs med Furumovägen, Södergatan och Genvägen bildas en lugn och skyddad innergård i brf Trädgården. En grön oas för gemenskap och trygghet där de privata uteplatserna angränsar till de gemensamma uterummet.

I byggnaderna på innergården finner du bland annat förråd och utrymme för trädgårdsredskap. Här ligger även gemensamhetslokalen för föreningsaktiviteter och festligheter, i lokalen ligger även en övernattningsdel som boende kan hyra för tillresta gäster. Notera att lokalen är djur och rökfri.

Föreningen äger och förvaltar fastigheten Urd 3. På fastigheten har under 2016 uppförts 3 flerfamiljshus med adress Furumovägen 26A-28B, Genvägen 21F-21H samt Södergatan 2-6 och innehåller 41 bostadsrätter.

Garantitiden för entreprenaden är 5 år.

Fastigheten har under året varit fullvärdesförsäkrad hos Dina försäkringar nord. I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.

Bilplatser med carport 24 st - 400 kr / mån
Bilplatser med motorvärmare 19 st

I HSB brf Trädgården finns ett gårdshus med en gemensamhetslokal som kan används för föreningsmöten, kalas eller andra aktiviteter. I byggnaden finns även ett mindre övernattningsrum för tillresta gäster. Kostnad: 150 kr/dygn

IMD
I brf Trädgården installeras ett så kallat IMDsystem vilket betyder individuell mätning och debitering. Till systemet kopplas elförbrukning för lägenhet och motorvärmarstyrning samt varm- och kallvattenförbrukning

Läs gärna mer info om föreningen på: https://www.hsb.se/norr/brf/tradgarden/

Mer fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Luleå
Stad: Luleå
Område: Lövskatan
Postnummer: 974 36
Boarea: 84 Kvm (Enligt säljaren)
Rum: 3 Rum och kök
Varav sovrum: 2
Badrum: 1
Lägenhetsnr: 52-2061-3-0034-2
Lägenhetsnr LMV: 1104
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Byggnadsår: 2016
Fönster: 3-glasfönster
Balkong: Balkong
Förråd: Vindsförråd samt ett förråd intill lägenheten.
Våning: 2
Hiss: Ja
Ventilation: Mekaniskt till- och frånluftssystem med hög värmeåtervinning.
Tv- internetutbud: TV/Bredband (250/100) - Bredbandsbolaget
Uppvärmning: Fjärrvärme
Avgift: 4 341 /mån
Ingår i avgiften: Värme, kabel-TV, bredband, IP-telefoni och bostadsrättstillägg.
Andelstal, förening: 2.36954 %
Andelstal, ägande: 2.36954 %
Pantsatt: Ja
Pantsättningsavgift: 455 
Överlåtelseavgift: 1 138 
Energistatus: Ej utförd
Driftskostnad El:
112 /mån
1 344 /år
Driftskostnad Vatten/Avlopp:
203 /mån
2 436 /år
Driftskostnader totalt: 315 /mån
Driftskostnader kommentar: Föreningen tillämpar individuell mätning och debitering av el, kall och varmvatten samt motorvärmare. Nuvarande ägares uppgifter kan därmed komma att förändras beroende på levnadsvanor.
Förening: HSB Brf Trädgården
Org.nr: 769613-5545
Genvägen 21 H

Genvägen 21 H

Kök

Kök

Rymlig balkong

Rymlig balkong