Nu ges ett ypperligt tillfälle att kunna förvärva en mycket fin fyra i markplan med områdets bästa läge med utsikt mot härliga grönytor. Genomgående god standard i hela bostaden med fint kök, rymligt vardagsrum samt hela två badrum. Tre sovrum med förvaringsmöjligheter genom garderober. Välkomnande hall med fina möblerbara ytor och separat tvättstuga med tvättbänk och tvättmaskin. Sociala ytor i lägenhetens centrala delar med ljusinsläpp från två håll och sovrum avskilda ifrån varandra.
Två separata uteplatser på vardera sida av huset med där ena uteplatsen är stenbelagd intill entrén och och den andra bakom huset ligger direkt access till härliga grönytor och möjlighet till mindre odlingslott.

Till lägenheten hör ett varmbonat förråd som ligger intill entrén och varje bostad får också tillgång till en garageplats (exkl. el) som ingår i månadsavgiften!

HSB-förening med trevliga gemensamhetsutrymmen såsom bastu. Ett mycket fint och bekvämt med närhet till grönområden och naturen.

Snabbfakta

Adress Dammgränd 55
Område Bodforsen
Utgångspris 1 045 000 kr Utgångspris
Boarea ca 98 Kvm
Rum 4 Rum och kök
Avgift 5 645 kr inkl kallgarage (exkl el), kabel-tv, bredband, bostadsrättstillägg. (sep. förbrukning/kostnad tillkommer för el, värme, varmvatten och kallvatten)
Driftkostnad 2 840 kr/mån
Driftskostnad kan variera beroende på vanor, avtal, antal personer i familjen etc. Föreningen tillämpar individuell mätning på elen, varmvatten och uppvärmning. Huvudsäkring: 16A
Energiprestanda 147 kWh/år och kvm
Energiklass E

Visningar

Inga visningar planerade. Kontakta mäklaren för en visning!

PLANLÖSNING: 

Entre´:
En välkomnande entré öppnar upp till denna fina och trevliga markplanslägenhet. Här i hallen ges plats för kapphylla och övrig möblering. Matta på golv samt ljusa väggar. 

Övrig hall: 
Intill entrén mellan kök och vardagsrum så ligger en rymlig hall med fina fina ytor till möblering. Här kan man komplettera med ytterligare garderober alt övrig möblering. 

Separat tvättstuga:
Rymlig och bra  inredd tvättstuga med matta på golv samt ljusa väggar. Gott om arbetsytor och plats för klädvård samt förvaring. Här finns tvättmaskin och tvättbänk.
Vädringsfönster avger ett bra ljusinsläpp.

Kök:
Ett varmt och trevligt kök. Köket är praktiskt med gott om förvaringsutrymmen i vit skåpsinredning som löper längs med två av kökets väggar. Köket är utrustat med spis med häll, ugn, fläkt, diskmaskin, fullstor kyl och frys. Stänkskyddet i vitt harmonierar snyggt med bänkskivan i mörkare nyans. Belysning ovan överskåpen ger bra ljus över arbetsytorna. Ljusa väggar samt en fin matta på golv.

Vardagsrum:
Ett ljust och tilltalande vardagsrum med härliga sociala ytor och ett underbart ljusinsläpp från stort fönsterparti. Fint parkettgolv och väggarna är i vit kulör. Gott om plats för soffgrupp för många gäster, soffbord, tv-bänk samt övrig möblering. Utgång till uteplats.
Vardagsrummet där delvis öppet mot kök ger fina sociala ytor. 

Sovrum 1, 2 & 3
Lägenheten har tre sovrum, ett större och två mindre. Generöst garderobsparti bakom skjutdörrar finns i det större sovrummet. Samtliga sovrum har fina möblerbara ytor för säng, skrivbord och övrig möblering.

Badrum 1:
Ljust och renoverat badrum med matta på golv samt väggmatta. Badrummet är utrustat med dusch med vikbara duschväggar i glas, wc, handfat med underskåp med tillhörande spegel.

Badrum 2:
Ljust badrum med matta på golv samt väggmatta. Här finns Fuchs med draperi, wc, handfat med underskåp samt tillhörande spegel med spotlights ovanför. Vädringsfönstret ger ett bra ljusinsläpp.

Föreningen: 

Övrigt:
Friliggande varmbonat förråd finns till bostaden.

Uteplatser:
Trivsam uteplats i anslutning till entrén samt på baksidan av bostaden.

Om föreningen:
Föreningens byggnader är belägna i kv Bodforsen 2:27 i Bodens kommun med adresser Dammgränd 1-74 och innehåller 74 st bostäder,

Mer information om föreningen finns på www.sandidan.se

Viss skötsel i föreningen hjälper bostadsrättsinnehavarna till med te x gräsklippning.

Parkering:
Bilplats i kallgarage ingår i månadsavgiften, en garageplats per bostad. Elförbrukning i garage betalas av varje lägenhetsinnehavare och debiteras i juni varje år. Föreningen har bytt garageportar i området.

Bostadsrättsföreningen har utöver garagelängorna 24 st motorvärmarplatser i området.
För motorvärmarplats tillämpar föreningen ett separat kösystem. Kostnad för hyra av motorvärmarplats uppgår till ca 150 kr/månad, kostnad för förbrukad el tillkommer, i nuläget samma avgift som för garageplatserna. Kostnad för fjärrvärme, el och varmvatten tillkommer utöver avgiften.

Området:
Området ligger i Bodforsen beläget med gångavstånd till älven.
På området finns en kvartersgård där man kan bada bastu, spela pingis eller bara umgås med vänner och bekanta.

Möjlighet finns att parkera husvagn, släp, husbilar efter mån om plats på ett separat område vid föreningen.

Mer fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Boden
Stad: Boden
Område: Bodforsen
Postnummer: 961 44
Rum: 4 Rum och kök
Varav sovrum: 3
Badrum: 2
Lägenhetsnr: 52-2839-1-55
Tillträde: Enligt överenskommelse / Tidigast 1 april 2025
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1986
Fönster: 3-glasfönster
Balkong: Altan intill entrén med fint solläge / Uteplats på baksidan med kvällssol och utsikt över fina gemensamma grönytor.
Förråd: Separat förråd intill entrén
Eldstad: Nej
Våning: Markplanslägenhet
Hiss: Nej
Ventilation: Mekanisk
Tv- internetutbud: Tele2
Uppvärmning: Fjärrvärme - vattenburen värme
Avgift: 5 645 kr/mån
Ingår i avgiften: kallgarage (exkl el), kabel-tv, bredband, bostadsrättstillägg. (sep. förbrukning/kostnad tillkommer för el, värme, varmvatten och kallvatten)
Ingår ej i avgiften: Sep. förbrukning/kostnad tillkommer för el, värme, varmvatten och kallvatten
Andelstal, förening: 1.2858 %
Andelstal, ägande: 1.2858 %
Nettoskuldsättning: 321 097 kr
Nettoskuldsättning kommentar Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
Pantsatt: Ja
Pantsättningsavgift: 573 kr
Överlåtelseavgift: 1 433 kr 
Energistatus: Utförd
Energiprestanda: 147 kWh/Kvm och år
Energiklass: E
Driftskostnad Värme:
764 kr/mån
9 165 kr/år
Driftskostnad El:
1 170 kr/mån
14 045 kr/år
Driftskostnad Vatten/Avlopp:
676 kr/mån
8 108 kr/år
Driftskostnad Försäkring:
230 kr/mån
2 760 kr/år
Driftskostnader totalt: 2 840 kr/mån
Driftskostnader kommentar: Driftskostnad kan variera beroende på vanor, avtal, antal personer i familjen etc. Föreningen tillämpar individuell mätning på elen, varmvatten och uppvärmning. Huvudsäkring: 16A
Förening: HSB BRF Sandidan i Boden
Org.nr: 716415-8250
Dammgränd 55

Dammgränd 55

Fin uteplats på framsidan

Fin uteplats på framsidan

Uteplats på baksidan

Uteplats på baksidan

Uteplats på baksida

Uteplats på baksida

Kök

Kök

Kök

Kök

Öppen hall mellan kök och vardagsrum

Öppen hall mellan kök och vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Hall mellan kök och vardagsrum

Hall mellan kök och vardagsrum

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 2

Sovrum 3

Sovrum 3

Badrum 1

Badrum 1

Badrum 2

Badrum 2

Tvättstuga

Tvättstuga

Välkomnande hall

Välkomnande hall