Renoverad 2,5:a på Skurholmen. Parkering ingår i månadsavgiften!

Tillfälle att förvärva en renoverad och välplanerad 2,5:a med ett bra gavelläge på Skurholmen. Planlösningen är ombyggd vilket skapar ett stort härligt kök med gott om plats för ett stort köksbord och fina arbetsytor. Lägenheten har genomgående enhetliga golv och den borttagna väggen mellan kök och vardagsrum skapar en öppen och trivsam planlösning. Badrum med duschplats och klinkergolv (golvvärme). Praktiskt extra rum som förnärvarande används som barnrum men kan även fungera som te x arbetsrum eller gästrum. Stort förråd i källaren samt parkeringsplats med motorvärmare ingår i månadsavgiften.

Snabbfakta

Adress Ringgatan 53
Område Skurholmen
Utgångspris 1 275 000 kr
Boarea ca 60 Kvm
Rum 2.5 Rum och kök
Avgift 3 300 kr inkl Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband, IP-telefoni, P-plats
Driftkostnad 285 kr/mån
Brf Stålet tillämpar enhetsmätning på hushållselen vilket betyder att föreningen står för fast avgift och lägenhetsinnehavaren betalar endast för förbrukad el. Försäkringen är uppskattad. Driftskostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning, levnadsvanor och avtal.
Energiprestanda 205 kWh/år och kvm

Visningar

Inga visningar planerade. Kontakta mäklaren för en visning!

Trevligt inredd 2,5:a på Skurholmen med uppöppnad planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar härliga umgängesytor i lägenheten. I källaren finns ett stort förråd med egen tvättmaskin installerad. Till lägenheten finns även ett extra förråd. Parkeringsplats med motorvärmare ingår i månadsavgiften (el till motorvärmare ingår ej i avgiften). Månandsavgift på 3300 kr inkl parkeringsplats.

HALL
Entré med välkomnande hall. Här finns utrymme för att hänga av sig ytterkläder. Mörkt laminatgolv, vitt innertak och ljusa väggar/svart fondvägg.

KÖK
Stilrent och välplanerat och bra kök med fina arbetsytor. Mörk köksinredning, kakel (mosaik) och ljusa bänkskivor med infälld diskho. Den maskinella utrustningen i köket består av spishäll (Cylinda), inbyggd ugn, diskmaskin (Siemens), spisfläkt (Thermex), kombinerad kyl/frys 2016. Mörkt laminatgolv, vitt innertak och ljusa väggar. Plats finns för ett stort matbord.

VARDAGSRUM
Trivsamt vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Härligt ljusinsläpp till rummet genom fönster i två väderstreck här finns också utgång till lägenhetens balkong. Mörkt laminatgolv, vitt innertak och ljusa väggar/mörk fondvägg.

SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Skjutdörrsgarderob som ger gott om förvaring. Mörkt laminatgolv, vitt innertak och ljusa väggar.

BADRUM
Renoverat badrum med klinkergolv (golvvärme). Väggar med kakel/mörk skiva vid tvättställ. Duschplats och tvättställ.

EXTRA SOVRUM/GÄSTRUM/ARBETSRUM/KLÄDKAMMARE
Extra sovrum som nuvarande ägare använder som barnrum. Mörkt laminatgolv, vitt innertak och ljusa väggar. När husen byggdes var detta rum tilltänkt som förråd men eftersom det finns fönster med bra ljusinsläpp så har dom flesta gjort om detta till ett extra rum. 

BALKONG
Balkong som ligger i ett soligt och fint läge. Det finns gemensam uteplats samt möjligheter att nyttja tomten om man hellre vill sitta fritt ute på tomten.

BILPLATS
Parkeringsplats med motorvärmare ingår i månadsavgiften/hyran. (el till motvärmare tillkommer).
Garageplatser fördelas enligt separat kö.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Det finns ett stort källarförråd till varje lägenhet ca 10-12 kvm. Här finns lägenhetens tvättmaskin installerad (ingen tvättstuga i föreningen). Även ett mindre tillhörande förråd finns i husets källare till lägenheten.

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN
Brf Stålet förvaltas av Riksbyggen. Byggnadsår 1947-1955. Antal lägenheter 120.

OMRÅDET
I närområdet finns grundskola, förskola, café, Örnäsets centrum med (matvaruaffärer Coop, restauranger, apotek), Örnäsets sporthall, Örnäsets hälsocentral. Bra kommunikationer finns med buss/busshållsplatser i närheten. 

Mer fakta

Ägandeform: Bostadsrätt - Lägenhet
Kommun: Luleå
Stad: Luleå
Område: Skurholmen
Församling: Luleå domkyrkoförs.
Postnummer: 974 34
Boarea: 60 Kvm (Enligt föreningen)
Rum: 2.5 Rum och kök
Lägenhetsnr: 207497022-0056
Tillträde: Enligt ök.
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Byggnadsår: 1947-1955
Fönster: 3-glasfönster
Balkong: Balkong
Förråd: Ja, två förråd i källaren
Eldstad: Nej
Hiss: Nej
Tv- internetutbud: Bredbandsbolaget
Uppvärmning: Fjärrvärme
Avgift: 3 300 kr/mån
Ingår i avgiften: Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband, IP-telefoni, P-plats
Andelstal, förening: 0.83333 %
Andelstal, ägande: 0.83333 %
Pantsatt: Ja
Energistatus: Utförd
Energiprestanda: 205 kWh/Kvm och år
Driftskostnad El:
160 kr/mån
1 920 kr/år
Driftskostnad Försäkring:
125 kr/mån
1 500 kr/år
Driftskostnader totalt: 285 kr/mån
Driftskostnader kommentar: Brf Stålet tillämpar enhetsmätning på hushållselen vilket betyder att föreningen står för fast avgift och lägenhetsinnehavaren betalar endast för förbrukad el. Försäkringen är uppskattad. Driftskostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning, levnadsvanor och avtal.
Förening: Brf Stålet
Org.nr: 7970000134
Kök

Kök

Kök

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Hall

Hall

Badrum

Badrum

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 2 (mindre rum i denna 2,5a)

Sovrum 2 (mindre rum i denna 2,5a)

Kök

Kök

Ringgatan 53

Ringgatan 53

Vardagsrum

Vardagsrum

Hall

Hall

Sovrum 1

Sovrum 1

Förråd i källare

Förråd i källare

Balkong

Balkong